WIE WIJ ZIJN

Dockx Plastics is een doe-het-zelf/bouwhandel winkel met een ruim assortiment dat het onmogelijk is om hier een compleet beeld van te geven. Daarom verwelkomen we u graag in onze winkel. Als we iets toevallig niet hebben, bestellen we het graag voor u.

We zijn sinds jaar en dag de specialist bij uitstek in leidingwerk zoals riolering- sanitair-  regenwater en drukleidingen alsook pompinstallaties, waterrecuperatie enzovoort.

In 1950 heeft Jozef Dockx "Dockx Plastics" opgericht. Hij werkte als handelsvertegenwoordiger en besloot daarna zelf een zaak op te richten. In het begin ging hij goederen leveren op zijn fiets en daarna kocht hij grond om zijn winkel écht te beginnen. Al snel werd het een zaak met een groot assortiment en begon hij te leveren met een camion. 

In 2000 nam zijn zoon Karel de zaak over om het in de familie te houden en de traditie voort te zetten. Het belangrijkste doel was en zal altijd klanttevredenheid blijven.Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin